iKamasutra scoort op Valentijnsdag (en andere koopjes)

iKamasutra is voor de gelegenheid van Valentijnsdag goedkoop te downloaden en dat is zichtbaar in de top 25 best verkochte iPhone-apps. Het is een van de applicaties die tijdelijk in de aanbieding is vanwege Valentijn.

iKamasutra iPhone iPod touchMisschien waren we iets te voorzichtig in onze lijst met romantische Valentijn-apps afgelopen weekeinde. De applicatie die het best lijkt te varen op de dag van de liefde, is het voor de gelegenheid goedkoop te downloaden iKamasutra. De app bestijgt de top 25 meest verkochte apps in Nederland en geniet een gemiddelde waardering van 4,5 ster. De app informeert over je allerlei seksstandjes en houdt bij welke je al hebt gedaan en welke je nog wilt doen. Je kan zelfs een lijst met films opvragen en zien hoeveel standjes je daaruit al hebt voltooid. We hebben ook een greep uit overige Valentijns-aanbiedingen voor je op een rij gezet.

De films in iKamasutra staan op jaartal gesorteerd en laten zien welke standjes erin voorbij komen – en dan gaat het heus niet over films die je in het vunzige hoekje van een videotheek ziet. Verschillende Hollywood-blockbusters komen voorbij. Je kan de standjes ook bekijken in een uitgebreide lijst waar geen film om de hoek komt kijken. Boven in beeld zie je in een tekening hoe een positie eruit ziet en daaronder staat Engelstalig op een luchtige, grappige wijze beschreven hoe je hem uitvoert. Daaronder kun je aangeven of je de positie al eens gedaan hebt, of hij tot je favorieten behoort en of je hem tot een to-do wilt uitroepen.

Standaard is iKamasutra al voorzien van de nodige ideeën en inspiratie. Met Random zie je een willekeurige opdracht, Recent laat onlangs bekeken suggesties zien en By Desire laat je de schuifbalken intimiteit, moeilijkheid en kracht instellen om vervolgens bijpassende standjes te tonen. Tegen betaling kan je er nog heel wat onderdelen aan toevoegen. Voor 79 eurocent krijg je een uitgebreide checklist met allerlei plekken om het te doen buiten je huis om. Daarnaast kan je vier pakketten met elk dertig nieuwe posities kopen voor 1,59 euro per stuk. iKamasutra mag dus flink goedkoper worden aangeboden tijdelijk; dat betekent nog niet dat je er een compleet handboek mee in huis haalt. Op het meest linker scherm zie je de voortgang van je seksuele ervaring, beginnend bij Novice en eindigend bij Master.

Zonder extra betaling ben je met 110 verschillende posities in iKamasutra wellicht nog wel even zoet. Er is ook een gratis versie van iKamasutra (App Store-link) die je van 25 posities voorziet.

Downloaden: iKamasutra (€0,79, voorheen €2,39)

Andere Valentijnskoopjes

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 17:59
Categorieën Gezondheid en fitness, Uncategorized
Onderwerpen korting, seks, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.