Jaarverslagen: direct toegang tot verslagen van AEX-fondsen

De iPhone-app Jaarverslagen geeft je direct toegang tot de meest recente jaarverslagen van AEX-fondsen. De PDF-documenten van de bedrijven zijn gratis te downloaden en na te lezen in de applicatie.

Jaarverslagen iPhone iPod touch AEX appZo rond maart elk jaar komen de meeste van de beursgenoteerde bedrijven in Nederland met hun jaarverslag. De nieuwe iPhone-applicatie Jaarverslagen komt dus mooi op tijd. In de app kan je nu nog de jaarverslagen van 2010 downloaden en doorlezen, maar nieuwe documenten stromen vanzelf de app in. Dankzij de Datum-sorteeroptie zie je de nieuwste meteen bovenaan. Je kan de verslagen ook sorteren op titel en auteur.

Jaarverslagen iPhone iPod touch app screenshotDe documenten zijn zowel in een tegeloverzicht als in een lijstweergave beschikbaar. In de laatste zie je met een cijfer hoeveel verslagen van een bedrijf voorhanden zijn. Op dit moment staat er achter elk bedrijf een 1, wat inhoudt dat het jaarverslag van 2010 te downloaden is. Zodra je op een bedrijf drukt, zie je de verslagen. Als je een verslag selecteert, stuit je op de titel, auteur, prijs en de beschrijving ervan.

Zodra je een jaarverslag hebt gedownload, kan je de pagina’s doorbladeren met een slider onderin beeld of middels een tegeloverzicht. Pagina’s komen geheel in beeld en kunnen uitgebreid ingezoomd worden. De beeldscherpte en leesbaarheid ervan is prima.

Downloaden: Jaarverslagen (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 16:59
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerpen aex, beurs, financieel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.