Horizon.TV krijgt iOS 7-ondersteuning, valt niet meer in standby

Horizon.TV voor iPhone en iPad is voorzien van iOS 7-ondersteuning en valt niet meer in standby. De app van UPC is gratis bij een abonnement.

UPC Horizon.TV iPhone iPadDe televisie kijk-app van UPC, Horizon.TV, is voorzien van een belangrijke update. Die geeft de applicatie ondersteuning voor iOS 7. De minimumvereiste voor de applicatie is gelukkig niet vereist: de app kan nog steeds gebruikt worden vanaf iOS 5.0 of nieuwer. Verder rekent de update af met de grootste irritatie die recent in de app gebakken zat. De iPad of iPhone waarop je televisie kijkt, springt niet meer in standby na een tijdje. Je kan nu dus ook kijken zonder dat je regelmatig een vinger op het scherm legt.

Horizon.TV versie 1.6 voor iPhone en iPad oppert in de omschrijving in de App Store dat er verder twee andere fouten uit de app zijn gehaald. De televisiegids had laadproblemen als je hem meteen bij het openen van de app benaderde, maar daar is korte metten mee gemaakt. Ten slotte moet je voortaan weer video’s kunnen delen via e-mail vanuit de videospeler.

Downloaden: Horizon.TV (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2013, 12:05
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen televisie, upc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.