Film1 Go: films en series kijken op iOS voor Film1-abonnees

Film1 Go is de mobiele manier om films en series van Film1 te kijken op je iPhone, iPad, iPod touch of pc of Mac. Je kan ze snel sorteren.

Film1 iPhone iPad pictogramDe filmzender Film1 heeft een grote update gegeven aan haar iPhone- en iPad-app met de logische naam Film1. Daarin is het vanaf versie 3.0 mogelijk om gratis naar films en series te kijken als je abonnee bent van de zender. De optie is Film1 Go gedoopt en werkt voorlopig alleen voor abonnees van CanalDigitaal. De zender belooft echter ook in gesprek te zijn met onder andere kabelmaatschappijen Ziggo en UPC.

Als je lid bent van CanalDigitaal en beschikt over een abonnement van Film1, kan je Film1 Go gratis gebruiken. Je kan de dienst maximaal op vier apparaten installeren, zoals een iPad, iPhone, Mac of pc. Een versie voor Android moet later volgen. Je kan een film of serie op het ene apparaat pauzeren, waarna je op een ander apparaat verder kan gaan waar je was gebleven met de on-demand service.

Je kan het aanbod van films en series van Film1 Go op verschillende manieren sorteren. Je kan in een overzicht kiezen tussen al het aanbod, de nieuwste toevoegingen, populaire programma’s, aanbevolen films of series en je eigen watchlist die je vanaf versie 3.0 kan aanleggen. Eveneens is de app ook geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5 en iPod touch 5th gen, en kan je nu een programma via Facebook delen aan de hand van de ingebouwde module in iOS 6.

Film1Go iPhone blauw scherm

Of je in aanmerking komt voor Film1 Go, lees je in de app onder Instellingen en dan de sectie Over deze app. Daar wordt het nieuws over het aansluiten van andere televisieaanbieders vermeld. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer andere abonnees van de dienst gebruik kunnen maken.

Downloaden: Film1 (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Met dank aan Tycho voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2013, 17:11
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen film, televisie, tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.