Film1 introduceert Film1 Go: films en series kijken op iPad

Film1 Go maakt het voor Film1-abonnees mogelijk om films en series op de iPad, iPhone, Mac en pc te kijken. Alleen voor CanalDigitaal, nu nog.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Film1 Go films kijken met iPad-appDe officiële iPad- en iPhone-app van Film1 is voorzien van een grote update naar versie 3.0. Abonnees die via CanalDigitaal zijn geabonneerd op Film1 Go, kunnen voortaan via Film1 Go gratis films en series kijken op de iPad en iPhone; en via andere uitingen ook op de pc of Mac. Go is een on-demand videodienst waarin je wekelijks keuze hebt uit films en series die je op onder andere de iPad kan bekijken. Series en films kunnen gepauzeerd worden, om daarna op een ander apparaat verder te kijken.

Film1 abonnees kunnen Film1 Go op vier apparaten gebruiken. Of je in aanmerking komt voor Film1 Go, lees je in de app onder Instellingen en dan de sectie Over deze app. Daar wordt het nieuws over het aansluiten van andere televisieaanbieders vermeld. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer andere abonnees van de dienst gebruik kunnen maken.

De Film1-app voor de iPad en iPhone is verder voorzien van een watchlist waarin je favoriete films of series op een lijst kan zetten. Je kan ze allemaal beoordelen voor je eigen collectie. Daarnaast ondersteunt de app nu delen via de Facebook-module van iOS 6 en is hij geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5 en iPod touch 5th gen.

Downloaden: Film1 (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Met dank aan Tycho voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2013, 11:00
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.