Evernote voor iOS krijgt Business support, meer sorteerfuncties

Het onlangs vernieuwde Evernote voor iPhone en iPad heeft een update gekregen die meer sorteermmogelijkheden toevoegt aan de app.

Evernote 5.1 meer filteroptiesDe onlangs sterk vernieuwde iOS-app van Evernote heeft een eerste update gekregen. Die maakt de applicatie compatibel met Evernote Business, het betaalde zakelijke programma waarbij werknemers 2 gigabyte ruimte krijgen voor eigen notities en nog eens 2 gigabyte voor zakelijke notities. In de app zie je het door het nieuwe Business Notebook-design waaraan je de zakelijke notities en documenten eenvoudig kan onderscheiden.

Ook gebruikers die betalen voor een Premium-abonnement, los van de Business-support, worden tegemoet gekomen in Evernote 5.1. Zij zien voortaan niet langer het opvallende tabblad ‘Premium’ dat aan de top van de verschillende tabbladen in het hoofdmenu staat. Behalve verschillende verholpen fouten en stabiliteitsverbeteringen, is er dan nog op een ander punt een slag gemaakt.

Dat is het aantal manieren waarop je notities kan sorteren. Vanaf Evernote 5.1 voor iOS kan je notitielijsten sorteren op het aantal notities dat erin staat, en kan je notities sorteren op de datum dat je ze oorspronkelijk hebt aangemaakt – en dus niet op basis van de laatste bewerking. Een welkome toevoeging.

Lees ook: Evernote Business vandaag gestart

Downloaden: Evernote (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2012, 13:58
Categorie Productiviteit
Onderwerpen evernote, google documenten, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.