App voor iPhone-horloge Cookoo nu beschikbaar

Het iPhone-horloge Cookoo heeft nu ook een app, waarmee je hem kunt bedienen en instellen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Cookoo appNee, de Pebble was niet het enige iPhone-horloge dat dit jaar op Kickstarter zijn debuut maakte. Ook de Cookoo wist in no-time zijn financiering rond te krijgen. Het horloge is inmiddels al naar een aantal Kickstarter-donateurs gestuurd en nu is ook de bijbehorende iPhone-applicatie beschikbaar. Met de app kun je aanpassen wat je met de Cookoo precies kunt doen. Zo is het mogelijk om in te checken op Facebook, je huidige locatie te taggen en om de camera te gebruiken met een druk op je horloge.


Iedereen kan de applicatie gratis in de App Store downloaden, maar veel heb je er zonder horloge niet aan. Je moet immers het horloge verbinden als je hem wil instellen. In de app zit ook een demo-functie, waarmee je snel alle functies van het verbonden horloge langs kunt lopen.

De maker van Cookoo laat op Kickstarter weten dat de eerste horloges al zijn verstuurd en dat ze binnenkort in grote aantallen worden verscheept. Over een paar dagen zullen Kickstarter-donateurs te horen krijgen wanneer ze hun Cookoo kunnen verwachten.

Heb je niet meegedaan aan de Kickstarter-campagne, dan kun je alsnog een pre-order voor de Cookoo plaatsen.

Downloaden: Cookoo (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.