Dots toont grotere bolletjes op iPad-scherm

De bolletjesgame Dots voor iOS heeft een grotere weergave op de iPad gekregen. Je kunt nu ook schermvullend bolletjes wegtikken.

dots-ipadEind mei verscheen de bolletjesgame Dots op de iPad, nadat er eerder al een iPhone-versie was verschenen. De veelgeprezen game kreeg toen ook een multiplayer-speelwijze. Minpuntje van de game: het speelbord vulde maar een klein deel van het iPad-scherm, zoals op de foto hiernaast te zien is. Daar is nu verandering in gekomen met de update van vandaag. De bolletjes zijn nu in anderhalf, twee- of driemaal zo grote weergave weg te tikken.

dots ipad groterHet spelbord vullen een groter deel van het scherm. “Toen we de iPad-app uitbrachten, dachten dat mensen de game wilden spelen op hetzelfde formaat als op de iPhone”, vertelt Patrick Moberg, mede-oprichter van het bedrijf achter de game. “Maar we realiseerden ons al snel dat de gebruikers Dots voor iPhone al speelden in 2x modus op de iPad en dat ze dezelfde opgeblazen ervaring wilden in de iPad-versie.” Dots is inmiddels 300 miljoen keer gespeeld en is een enorm succes onder casual gamers. Toch is de game nog niet helemaal perfect. Voor de multiplayer-versie moet je de iPad steeds doorgeven.

Downloaden: Dots (gratis, met in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2013, 20:07
Categorie Games
Onderwerpen frankrijk, game, korting, muziek, twodots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.