Interessante apps: ReaddleDocs, Rooms, Swap BINGO

ReaddleDocs is een documentviewer voor Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Met Rooms kun je chatten in IRC-chatrooms. En Swap BINGO is alleen vandaag gratis.

Readdle DocsReaddle heeft een nieuwe applicatie voor documenten en bestanden uitgebracht. Met ReaddleDocs kun je bestanden vanaf Windows, Linux of Mac naar de iPhone of iPod touch sturen en daarna bekijken of doorzenden via e-mail. Gebruikers krijgen 512 MB online opslagruimte. Bewerken van documenten is niet mogelijk en daarmee biedt ReaddleDocs eigenlijk niet zoveel meer dan de webapplicatie Readdle die helemaal niets kost.


Het enige pluspunt is dat je met ReaddleDocs de bestanden ook offline kunt bekijken. ReaddleDocs ondersteunt Word, Excel, PowerPoint en PDF. Ook TXT, FB2, RTF en HTML worden ondersteund.
Installeren: ReaddleDocs (€11,99)

RoomsEr zijn nu een aantal chatapplicaties voor de iPhone verschenen, zowel voor iPhones zonder als met jailbreak. De meeste zijn bedoeld voor Twitter, maar er zijn ook een paar die meerdere protocollen aankunnen. Nieuw is de applicatie Rooms, een IRC-applicatie. Rooms kost €0,79 en doet weinig meer dan verbinding maken met meerdere IRC-servers, toegang bieden tot één of meer chatrooms en vervolgens: kletsen maar!
Installeren: Rooms (€0,79)

SWAP BINGOEven geen intellectueel gedoe aan je hoofd? Swap BINGO is voor één dag gratis. Met deze applicatie kun je twee verschillende speelborden tegelijk spelen, vandaar de naam Swap BINGO. Tijdens het spelen klik je op Swap Board om de andere kant van de bingokaart te laten zien. Ben je
Installeren: Swap Bingo (alleen vandaag gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 augustus 2008 om 18:43
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.