Cut the Rope: Experiments heeft 25 nieuwe levels, maar crasht soms

Cut the Rope: Experiments heeft een update met 25 nieuwe levels gekregen. De game kwam eerder dit jaar uit voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De update is gratis voor iedereen die het spel bezit.

Cut the Rope: ExperimentsHet populaire iPhone-puzzelspel Cut the Rope: Experiments heeft vandaag een nieuwe update gekregen met 25 nieuwe levels. De levels bevatten als nieuw spelelement een raket; ook levert de Professor nu nieuw commentaar in de game. De update is gratis te downloaden voor iedereen die het spel al in bezit heeft. Helemaal perfect lijkt de update alleen niet te werken: op de Facebook-pagina van de game klagen veel spelers over crashes van het spel.

Naast 25 levels, een raket als spelvoorwerp en nieuw audiocommentaar vind je in de Cut the Rope: Experiments-update ook een nieuwe foto van Om Nom en nieuwe achievements en leaderboards. Daarnaast is het spel geoptimaliseerd voor iOS 5. Dit betekent niet alleen dat de game minder buggy werkt; iCloud-ondersteuning zorgt ervoor dat je spelgegevens gedeeld worden met al je iPhones, iPads en iPod touch’s.

De update van de game gaat voor sommige gebruikers gepaard met crashes, zoals we al aangaven. De crash zou iets te maken hebben met Game Center: sommigen zeggen dat het spel goed werkt wanneer ze uitloggen binnen Game Center en daarna het spel opnieuw opstarten. Niet iedereen lijkt tegen dit probleem aan te lopen: er zijn ook spelers die zeggen dat het spel na de update moeiteloos start. Zelf hebben we overigens ook geen last van crashen.

Cut the Rope: Experiments was de eerste echte ‘opvolger’ van de originele Cut the Rope. Eerder kwam wel Cut the Rope: Holiday Gift uit, maar dit spel had minder levels en leek vooral ter promotie van het origineel te dienen. In Experiments werden er een aantal voorwerpen geïntroduceerd die de puzzels in sommige levels een nieuwe twist gaven.

Downloaden: Cut the Rope: Experiments (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2011, 10:11
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, zeptolab

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.