Updates voor Angry Birds Star Wars II, Cut the Rope Time Travel en Tiny Thief

Angry Birds Star Wars II, Cut the Rope: Time Travel en Tiny Thief kregen allemaal een leuke update op iPhone en iPad.

Angry Birds Star Wars IIDrie populaire games hebben een update met nieuwe uitdagingen gekregen voor de iPhone en iPad. Angry Birds Star Wars II is in versie 1.4 opeens erg genereus geworden met het geven van munten in het spel: je kan nu 1000 verstopte munten vinden in de verschillende levels om uit te geven in de in-app winkel. Daardoor kan je bijvoorbeeld van kant wisselen: het is nu mogelijk met vogels te spelen in de darkside varkens-levens en andersom. Ook kan je op een nieuw personage rekenen als je carboniet weet te laten smelten. De updates voor de andere games introduceren ook nieuwe levels.

Cut the Rope Time TravelCut the Rope: Time Travel is net als het daarna nog uitgebrachte Cut the Rope 2 ongetwijfeld niet zo’n groot succes als ontwikkelaar ZeptoLab had gehoopt. Het originele spel waarin je het groene mannetje Om Nom moet voorzien van snoep, heeft in de Nederlandse App Store maar liefst 30 keer zo vaak beoordeeld als Time Travel! Het ‘teleurstellende’ Cut the Rope TT biedt nu het nieuwe hoofdstuk Aziatische dynastie. Daarin kan je waaiers gebruiken om spelelementen te verbergen. Zelfs Om Nom kan je zo even uitschakelen.

Rovio All Stars’ Tiny Thief maakte een langzame start door in de App Store, maar krijgt inmiddels bij heel wat mensen de handen op elkaar. Het spelletje waarin je de omgeving manipuleert om vrij baan te geven aan een cartooneske dief, is in versie 1.2 voorzien van een nieuw hoofdstuk. Daarin is de koning gegijzeld door een heks en doe je als boef een beroep op zwarte magie om hem te bevrijden. De eindbaas wordt ook al verklapt. Dat is een gevecht met een draak. Het nieuwe hoofdstuk met 5 levels, 8 verborgen voorwerpen en 10 nieuwe personages, kan je voor 1,79 euro ontgrendelen in de app. De game zelf is wel gratis. We vermoeden omdat het Apple’s nieuwe gratis app van de week wordt.

Downloaden: Angry Birds Star Wars II (€0,89, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: Cut the Rope: Time Travel (€1,79, in-app aankopen, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Cut the Rope: Time Travel HD (€3,59, in-app aankopen, iPad, iOS 4.3+)
Downloaden: Tiny Thief (tijdelijk gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2014, 17:00
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, cut the rope, tiny thief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.