eBuddy XMS 2.2.0: locatie versturen in een bericht

De Nederlandse instant messaging iPhone-app eBuddy XMS heeft een update gekregen waardoor je de locatie kan delen met andere gebruikers. Ook zijn er optimalisaties voor iOS 5 en in de snelheid.

eBuddy-XMS-2-0-groepschatDe Nederlandse instant messaging-applicatie eBuddy XMS heeft een update gekregen naar versie 2.2.0. Die biedt behalve verschillende optimalisaties voor iOS 5 en snelheidsverbetering ook de mogelijkheid om je locatie te delen met vrienden. Je deelt de locatie als een apart bericht en dus niet constant. Daarmee kunnen eBuddy-gebruikers in principe diensten als Apple’s Find My Friends overbodig verklaren.

Omdat de locatie wordt verstuurd als apart bericht, heb je maar heel even de GPS-functie van de iPhone nodig om je te lokaliseren. Zo wordt het delen van je plek geen batterijverslindende bezigheid en bovendien houd je zelf in de hand wanneer anderen je locatie weten. Locaties die je ontvangt, kun je vergroten door erop te drukken. Met een knop linksonder kun je de kaart vervolgens op het volledige scherm van de iPhone weergeven en kun je ook op de kaart scrollen.

eBuddy XMS is een doordachte en stabiele instant-messing applicatie van Nederlandse komaf. Het grootste nadeel van de app is dat het niet zoveel gebruikers heeft als WhatsApp.

Downloaden: eBuddy XMS (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2011, 9:59
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen ebuddy, gratis sms'en, instant messaging, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.