Mijn Om Nom

Mijn Om Nom in App Store verschenen: het monstertje van Cut the Rope als huisdier

In Mijn Om Nom krijg je het bekende, groene monster uit Cut the Rope als huisdier. Aan jou de taak om hem in bad te stoppen en spelletjes te spelen.

Mijn Om NomHet groene mormeltje Om Nom uit Cut the Rope heeft een eigen app gekregen. In Mijn Om Nom moet je het kleine monster verzorgen, waarbij je hem bijvoorbeeld in bad moet doen en zijn kamer inricht. Een moderne variant van de klassieke Tagamotchi, maar dan wel een stuk uitgebreider. Zo speel je bijvoorbeeld minigames om voorwerpen te verzamelen voor Om Nom. Daarnaast kun je ook zorgen voor het meisjesmonster Om Nelle. De game werd eerder al aangekondigd.

Mijn Om Nom heeft wel wat weg van Pou, waarin je ook een gekleurd monster moet verzorgen. De nieuwe Cut the Rope-variant is echter vele malen beter afgewerkt. Waar Pou bestaat uit simpele kleuren en tekeningen, heeft Mijn Om Nom gedetailleerde 3D-beelden.

Met een prijs van €4,49 is Mijn Om Nom wel wat duurder dan Pou en de eerdere Cut the Rope-spellen, maar na je aanschaf ben je wel helemaal klaar. In de game is geen enkele in-app aankoop te vinden. Daarmee is het virtuele huisdier ideaal voor de jongste iOS-gebruiker: heb je het spel gekocht, dan kunnen kinderen hem onverhinderd spelen zonder de portemonnee erbij te pakken.

Op zoek naar een wat minimalistischer alternatief? Het afgelopen jaar verschenen Hatch laat je ook een klein monster verzorgen, maar dan zonder dat er een hoop minigames aan zijn gekoppeld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2014, 11:26
Categorie Apps
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.