my-om-nom-quiz

Cut The Rope krijgt vervolg met virtueel huisdier My Om Nom

Cut The Rope gaat uitbreiden met een virtueel huisdier. Binnenkort speel je My Om Nom, waarbij je het snoepjesetende monster zelf gaat verzorgen.

my-om-nom-quizCut The Rope 2 staat in de lijst van Nederlands populairste iPhone-apps van 2014. Je kunt dus gerust spreken van een succesnummer, als je tussen het geweld van alle freemium-games toch weet te scoren met een app waar mensen voor moeten betalen. Binnenkort kunnen we hoofdpersoon Om Nom in een nieuwe game zien optreden, want de ontwikkelaar is bezig met een nieuwe game waarin je Om Nom als virtueel huisdier gaat verzorgen.


Ontwikkelaar ZeptoLab wil het Cut The Rope-imperium verder uitbouwen met een Om Nom-spelletje. De game draait om een virtueel huisdier dat je moet verzorgen. Je hebt daarbij de keuze uit Om Nom zelf of zijn vriendinnetje Om Nelle. Het spel lijkt op Hatch, de schattige Tamagotchi-app die nu ruim een jaar in de App Store staat.

Om de Om Nom-gekte alvast wat op te voeren heeft ZeptoLab een aparte website geopend, MyOmNom.club. Daar kun je een quiz invullen om te kijken of je geschikt bent voor het adopteren van je eigen Om Nom-figuurtje. Vervolgens kun je aangeven of je gewaarschuwd wilt worden zodra de My Om Nom-game te downloaden is. Je kunt ook gewoon 18 december in je agenda zetten, want op die datum staat My Om Nom gepland.

Tot die datum kun je ook nog de bestaande Cut The Rope-games blijven spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 december 2014 om 12:11
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.