Camera+ krijgt iPad-app, ondersteunt de iPhone 5

Camera+ wordt binnenkort voorzien van een iPad-app, en heeft in de aanloop daartoe een update gekregen die iCloud-synchronisatie

camera plusDe populaire camera-applicatie Camera+, die uitblinkt in het onafhankelijk kunnen verstellen van de scherpte en de exposure, is voorzien van synchronisatie met de gloednieuw uitgebrachte iPad-app. De iPhone-applicatie is bijgewerkt naar versie 3.5 en introduceert synchronisatie via iCloud in de app. Dat moet indrukwekkende resultaten in combinatie met de kersverse iPad-variant: zodra je een foto maakt met de iPhone, wordt die zichtbaar in de Lightbox op de iPad. Zo kan je hem meteen op het grote scherm bewerken.

Over grote schermen gesproken: Camera+ ondersteunt dankzij versie 3.5 ook het nieuwe 4-inch scherm van de iPhone 5. Het scherm zorgt ervoor dat je meer foto’s tegelijk in je Lightbox kan zien en geeft meer ruimte om je fotobewerking in beeld te zien. Ontwikkelaar Tap Tap Tap spreekt dankzij de processor van de iPhone 5 van ‘de snelste Camera+’ ooit.

De laatste vernieuwing van Camera+ 3.5, is de integratie van het single sign-on systeem va Facebook. Als je Facebook hebt gekoppeld aan iOS 6, kan je de camera-app zonder inlogschermen verbinden aan het sociale netwerk.

Ter introductie van de iPad-applicatie, is Camera+ tijdelijk voor 79 cent in plaats van 1,59 euro te downloaden.

Downloaden: Camera+ (tijdelijk €0,79)
Downloaden: Camera+ for iPad (€0,79, introductieprijs)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2012, 20:27
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.