Buienradar voor iPhone: sneeuwradar en nieuwe weeralerts

In Buienradar voor iPhone kun je nu een Sneeuwradar bekijken en alerts instellen voor wanneer het droog is, de temperatuur, de wind en meer.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

buienradarDe Buienradar-app heeft een handige update gehad, waardoor de app nu ook over een sneeuwradar beschikt. Handig voor sneeuwliefhebbers die met smart op het eerste sneeuwvlokje zitten te wachten en op tijd de slee uit de schuur willen trekken. Daarnaast kan je na deze update ook regenalerts instellen die continu actief blijven en zijn er alerts mogelijk voor wanneer het droog wordt, voor wanneer de temperatuur of de gevoelstemperatuur een bepaald aantal graden bedraagt, voor de windkracht en voor wanneer er een weeralarm van kracht is, zoals code geel, oranje of rood.

Daarnaast is de verkeersinformatie in de app verbeterd en hebben de ontwikkelaars geluisterd naar de feedback van gebruikers, waardoor het terugkeren naar het hoofdscherm nu een stuk eenvoudiger is. Je kunt voortaan overal in de app rechtsboven op menu tikken, om daarna naar Home of een ander startscherm te navigeren. De nieuwe sneeuwradar en de nieuwe alerts vind je ook bij Menu, onder “Radar” en “Alerts.” Tot slot ondersteunt de Buienradar app nu iOS 7 en zijn er diverse kleine aanpassingen en verbeteringen gedaan.

sneeuwalerts

De vernieuwde Buienradar-app verscheen april dit jaar in de App Store. In onze toenmalige review van de app schreven we al dat het onhandig was dat je regenalerts niet langer dan 24 uur kon laten staan, maar dat probleem is dus met deze update verholpen. De vorige update dateert van mei. Toen werden vijf verschillende startpagina’s aan de app toegevoegd, die steeds als een carrousel langskomen. Dit waren de pagina’s in de app die het meest werden gebruikt.

Update: de nieuwe Buienradar-app bevat na deze update ook nieuwe reclames, waaronder schermvullende advertenties die verschijnen tijdens het navigeren.

Downloaden: Buienradar (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2013, 16:30
Categorie Het weer
Onderwerpen buienradar, sneeuw, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.