Buddhify 2 voor iPhone en iPad: mediteren voor drukke mensen

Buddhify voor iPhone en iPad is een stijlvolle meditatie-app voor drukke mensen. De app is overzichtelijk en niet zweverig.

buddhifyLang niet iedereen voelt zich aangetrokken tot mediteren, en lang niet iedereen heeft er tijd voor. Voor die mensen is Buddhify 2 gemaakt. De mooie app heeft weinig zweverige teksten en biedt rustige meditatie-audio voor ieder moment van de dag. Of je nu onderweg bent, pauze neemt of online bent, de meditatiesessies worden afgestemd op je locatie en het moment. Ook kun je kiezen uit vier verschillende meditatiestijlen. De lengte van de sessies varieert van 5 tot 20 minuten. De hele app is erop ingericht om ervoor te zorgen dat zelfs de meest drukke mensen wel een momentje kunnen vinden.

Naast de audiosessies heeft Buddhify ook een timer die je kan gebruiken voor mediteren zonder begeleiding, waarmee je zelf aan de slag kan. Gedurende de dag ontvang je allerlei tips om te kalmeren en zelfbewust te leven. Een leuke extra is het feit dat dat de app ook bijhoudt hoeveel tijd je mediteert en welke soorten meditatie je gebruikt, en dergelijke informatie samenvat in mooie statistieken. De ontwikkelaar van de app verkoopt ook albums met meditatiemuziek.

momententimer

Alternatieven voor Buddhify zijn VGZ Mindfulness en De Mindfulness App. VGZ Mindfulness is een Nederlandse applicatie met ingesproken meditatie-oefeningen die op jouw omgeving worden afgestemd. Kies bijvoorbeeld uit trein, werk en thuis, en de app zorgt ervoor dat je geen ingewikkelde yoga-oefening in de trein hoeft te doen. Het totale programma beslaat vijf weken en bestaat uit 25 oefeningen die je automatisch in je agenda kan zetten. De Mindfulness App is een populaire applicatie met dezelfde prijs als Buddhify, en was in veel landen wekenlang de bestverkochte gezondheidsapp in de App Store.

Downloaden: Buddhify 2 (€1,79, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2014, 19:00
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen meditatie, ontspannen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.