Brixed voor iPad: Belgische game combineert Pong en Break Out

Brixed is een nieuwe iPad-game van het Belgische duo Jeroen Torfs en Laurens Siroux. Het is een combinatie van Pong en Break Out.

brixed-ipadDe Belgische student Laurens Siroux was bezig met de game Describble, liep tegen problemen aan en besloot daarom in de tussentijd maar iets anders te gaan doen. Het resultaat is Brixed, een vertrouwd uitziend spel voor de iPad die hij samen met Jeroen Torfs (JetoLabs) ontwikkelde. Jeroen verzorgde de development, Laurens de grafische kant en de marketing. Brixed is gratis en combineert Pong met Break Out: met je vinger bestuur je een balkje onderin het scherm.

Ondertussen probeer je het balletje zo lang mogelijk in het spel te houden. Elk spel bestaat uit drie ronden waarin je met power-ups en speciale blokjes extra punten kunt verdienen. Er zitten nu 10 levels in de game en er zijn tien Game Center-achievements te verdienen. Per level zijn er leaderboards aanwezig en degene die de minste ‘pixels’ aflegt staat daarbij bovenaan. In de toekomst komen er nog meer level packs en power-ups bij. Ben je daarin geïnteresseerd, dan is het aan te raden om Brixed nu al te downloaden, want zodra de game verder wordt uitgebreid wordt het een betaalde app. Laurens en Jeroen hebben Brixed als hobby gemaakt, naast hun normale werkzaamheden.

Downloaden: Brixed (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2013, 16:04
Categorie Games
Onderwerpen apple, geruchten, voorspelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.