Batman: Arkham Origins binnenkort op iPhone en iPad

Batman: Arkham Origins komt naar iOS. In een trailer is Batman in zijn jonge jaren te zien. Batman: Arkham Origins zal rond 25 oktober verschijnen.

Batman-Arkham-OriginsBatman: Arkham Origins komt binnenkort beschikbaar op spelconsoles zoals de PlayStation 3, Wii U, Xbox 360 en Windows-pc. De launch staat gepland op 25 oktober, maar er komt rond die tijd ook een iOS-versie, bedoeld voor iPhone, iPad en iPod touch. Momenteel is Batman Arkham City Lockdown al verkrijgbaar, een vrij prijzige titel. Met Batman: Arkham Origins pakken de makers het anders aan. Dit wordt een free-to-play titel waarbij je extra’s moet kopen via een in-app aankoop.

Batman: Arkham Origins gaat terug in de tijd. Het brengt een jongere Batman in beeld, die achtervolgd wordt door premiejagers omdat misdaadbaas Black Mask een bonus op zijn hoofd heeft gezet. Je krijgt te maken met de machtige Bane, de scherpschutter Deadshot en de wapenexpert Deathstroke. Ook is er de vliegende vuurwerper Firefly en de schokken genererende Electrocutioner. De karakters zijn te upgraden en er zijn speciale Batsuits die je tegen betaling kunt aanschaffen. Die vergroten je kans om aan de bloeddorstige vijanden te ontsnappen. Je gaat in Gotham City’s meest gevaarlijke buurten vechten tegen de dodelijke tegenstanders. In onderstaande video is een eerste impressie te zien van de game. Batman: Arkham Origins voor iOS werd aangekondigd tijdens Comic Con in New York. NetherRealm Studios, de ontwikkelaar van de game heeft eerder al de goed ontvangen game Injustice: Gods Among Us uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2013, 19:03
Categorie Games
Onderwerp batman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.