Flipcase: speel 4-op-een-rij met iPhone 5c-hoesje

Flipcase is een iPhone-game waarbij je de gaatjes van het iPhone 5c-hoesje gebruikt om 4-op-een-rij te spelen. De gaatjes in de hoes dienen als speelbord.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flipcaseFlipcase is een grappige nieuwe game voor de iPhone, die alleen geschikt is voor mensen die al een iPhone 5c hebben. Je gebruikt de gaatjes van het iPhone 5c-hoesje om Vier-op-een-Rij te spelen. Daarvoor moet je het hoesje wel omgekeerd (dus aan de voorkant) op de iPhone 5c klikken. Vervolgens tikken de spelers om beurten de gaatjes in het hoesje aan, om een fiche te kunnen plaatsen. Het is een van de creatieve manieren om het gaatjespatroon van de iPhone 5c-hoesjes te gebruiken.

Gisteren schreven we nog over de app CaseCollage, waarbij je het gaatjespatroon van de hoes gebruikte om fotootjes te plaatsen in de gaten van het hoesje.

Het gebruik van het iPhone 5c-hoesje als speelbord is echter nieuw. De fiches vallen in een verticale rij naar beneden. Heb je vier schijfjes van dezelfde kleur op een rij, dan win je het spel. Je kunt dan een nieuw spel beginnen door de iPhone te schudden. Welke andere spelideeën zouden er nog mogelijk zijn met het gaatjespatroon?

Downloaden: Flipcase (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2013, 9:04
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.