Boodschappenlijst AnyList nu op iPad beschikbaar

AnyList is een boodschappenlijstenapp die een jaar geleden verscheen. Nu is de app geüpdatet naar een universele versie, die ook op de iPad goed te gebruiken is. Met een perfecte score van 5 sterren, zowel voor de huidige versie als alle voorgaande versies*, zodat je je afvraagt: wat onderscheidt deze boodschappenlijst van al die andere […]

anylist ipadAnyList is een boodschappenlijstenapp die een jaar geleden verscheen. Nu is de app geüpdatet naar een universele versie, die ook op de iPad goed te gebruiken is. Met een perfecte score van 5 sterren, zowel voor de huidige versie als alle voorgaande versies*, zodat je je afvraagt: wat onderscheidt deze boodschappenlijst van al die andere boodschappenlijsten die je in de App Store kunt vinden? Nou, AnyList heeft bijvoorbeeld ondersteuning voor Siri, zodat je je boodschappen in het Engels, Duits en Frans kunt toevoegen aan de lijst. Je bepaalt zelf de categorieën, kunt lijsten delen met anderen en ook recepten verzamelen met deze app.

De ondersteuning voor Siri houdt ook in dat je een apart lijstje in de Herinneringen-app voor je AnyList-boodschappenlijstje hebt. Het handige van AnyList is dat alles tussen je iOS-apparaten wordt gesynchroniseerd. Je logt in met je AnyList-account op je iPad en haalt de lijstjes op die je al op de iPhone had gemaakt. Dit werkt in twee richtingen, dus wijzigingen die je op de iPad doorvoert verschijnen ook op de iPhone. AnyList is snel en geeft al bij het intypen suggesties voor gangbare producten uit de supermarkt, maar dan wel in het Engels. In de app kun je ook recepten vastleggen, waarvan je de ingrediënten meteen kunt doorsturen naar je boodschappenlijstje op het moment dat je wilt gaan koken.

Downloaden: AnyList (gratis, universeel, iOS 5.0+)

anylist ipad recept

* We hebben het hier over de sterrenwaardering de Amerikaanse App Store, want in de Nederlandse App Store is AnyList nog niet zo bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2013, 20:48
Categorie Lifestyle
Onderwerp boodschappen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.