Bijenkorf voor iPhone en iPad: nabije winkels vinden en pushberichten

Met de Bijenkorf app voor iPhone en iPad kun je nu zien waar het dichtstbijzijnde filiaal is en pushberichten over acties ontvangen.

bijenkorfDe app van warenhuis de Bijenkorf is geüpdatet met een aantal nieuwe functies. Zo kunnen Bijenkorf Members met een klantenkaart voortaan de kassabonnen van hun twintig laatste aankopen in de app bekijken. Dit geldt zowel voor aankopen in de winkel zelf als die op de website en in de app. Ook nieuw is dat je kunt zien wat het dichtstbijzijnde filiaal vanaf jouw huidige locatie is. Daarnaast kun je voortaan pushberichten op basis van jouw huidige locatie ontvangen. Bijvoorbeeld een bericht over een kortingsactie van een Bijenkorf bij jou in de buurt.

Om te bekijken welk filiaal het dichtst in de buurt is kies je voor het tabblad “meer”. Daarna tik je op Filialen. Hier zie je per filiaal hoeveel kilometers de warenhuizen van je af liggen. Vreemd is echter dat de app de filialen op alfabetische volgorde laat staan, en niet sorteert op nabijheid. Gelukkig bestaan er niet zo veel filialen dat je lang hoeft te zoeken, maar logisch is anders. Wat in deze app ook nog ontbreekt is het navigeren naar een winkel door middel van routes. Hopelijk wordt die functie in een volgende update toegevoegd.

beginschermkassabonnen

Om de pushberichten aan of uit te zetten moet je ook bij tabblad “meer” zijn, en daarna bij Locatie instellingen. Vink vervolgens de filialen berichtenservice aan of uit. Naast de hierboven genoemde aanpassingen hebben de ontwikkelaars ook nog een aantal algemene bugfixes doorgevoerd en het eenvoudiger gemaakt om activatiecode’s te knippen en plakken. De Bijenkorf bracht ongeveer een jaar geleden een totaal vernieuwde app uit, waarmee klanten voor het eerst producten vanuit de app konden bestellen. Er werd toen ook een aparte iPad-app uitgebracht, die dezelfde nieuwe functies heeft.

Downloaden: De Bijenkorf (gratis, iPhone, iOS 5.0+)
Ook verkrijgbaar: De Bijenkorf voor iPad (gratis, iPad, iOS 5.0+)

winkelsfilialen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2013, 17:05
Categorie Lifestyle
Onderwerpen bijenkorf, locatie, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.