Bijenkorf-app voor iPhone vernieuwd met shopfunctie en puntensaldo

De Bijenkorf-apps voor iPhone en iPad zijn vernieuwd. Je kunt voortaan via de apps producten bestellen en afrekenen. De shopfunctie is ook in de Android-app te vinden. Bovendien is de mobiele Bijenkorf-website vernieuwd.

bijenkorf iphone appDe Bijenkorf heeft nieuwe apps uitgebracht voor iPhone, iPad en Android. Daarmee wordt het mogelijk om vanuit de app producten te bestellen. Je hoeft daarom niet meer naar de mobiele website te gaan. De oude apps zijn nog wel gewoon verkrijgbaar, maar kun je verwijderen van je mobiele apparaat. De mobiele website van de Bijenkorf is ook geoptimaliseerd voor tablets. Toch heeft de Bijenkorf nog een aparte iPad-app uitgebracht. Alle apps worden voortdurend bijgewerkt met nieuws, trends en evenementen. Vanuit de app winkel je in de webshop en plaats je bestellingen. Afrekenen is mogelijk met iDeal, creditcard of de Bijenkorf-card. Heb je zo’n Bijenkorf-card, dan kun je in de app zien hoeveel punten je hebt gespaard en hoeveel ze waard zijn. Je krijgt ook een overzicht van de laatste tien aankopen die je met de Bijenkorf-card hebt gedaan.


De Bijenkorf rondt met deze apps een project af, waarbij ze de mobiele websites en apps compleet hebben vernieuwd. De Bijenkorf verkocht in 2011 voor maar liefst 60 miljoen euro via online winkelen.

Downloaden: De Bijenkorf iPhone App (gratis)
Ook verkrijgbaar: De Bijenkorf iPad App (gratis)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.