Battery-app geeft alarm als iPhone-batterij is volgeladen

De Battery app voor iPhone waarschuwt wanneer de iPhone-batterij is volgeladen. Je kunt in Battery ook zien hoe lang je de batterij kunt gebruiken en hoe lang het duurt totdat de batterij op 100% staat.

iphone batteryEen onlangs verschenen app met de naam Battery geeft een handig piepsignaal als de batterij vol is. Zo voorkom je dat de iPhone te lang aan de laadkabel blijft hangen. De gratis app toont een reclamebalk bovenin, met daaronder de nuttige informatie waar je op zit te wachten. Battery toont bijvoorbeeld grafieken om je batterijverbruik te analyseren en heeft aan hoe lang je nog kunt bellen, muziekluisteren of videokijken. Met de knop linksonder op het scherm kun je zien hoe lang de iPhone nog te gebruiken is.

Met een schakelaar kun je het alarm instellen, dat waarschuwt zodra de batterij is volgeladen. Je kunt ook aangeven hoe vaak het alarm moet herhalen. De app bevat ook een onzinnig extraatje: je kunt het batterij-icoon bovenin het scherm vullen met een foto naar eigen keuze, bijvoorbeeld een foto van je gezin of de nationale vlag.

Battery bevat een aantal tips hoe je meer uit je batterij kunt halen. Mocht je dieper in de prestaties van je iPhone willen duiken, dan kan dat. Battery toont ook een lijst met systeemprocessen, al heb je niet de mogelijkheid om ze af te sluiten, zoals in andere apps. Battery geeft de batterijstatus tot op de procent nauwkeurig en kan ook aangeven hoe lang het nog duurt totdat de batterij volledig is opgeladen.

Downloaden: Battery (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2013, 22:15
Categorie Diensten
Onderwerp batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.