AppEvent: parkeerapp Parkeeralarm tijdelijk gratis

Parkeer-app Parkeeralarm is vandaag gratis te downloaden in verband met AppEvent.

Parkeeralarm iconDe iPhone-applicatie Parkeeralarm is vandaag gratis verkrijgbaar in verband met de actie AppEvent. Met Parkeeralarm geef je aan waar je staat geparkeerd en hoe lang je daar mag staan, zodat je later makkelijk je auto kunt terugvinden. Een grote schildknop in de app laat je met een soortgelijk kruis aangeven waar er precies wordt gecontroleerd. Anderen die hun auto parkeren krijgen vervolgens op de kaart een pin te zien, om te waarschuwen voor de controles. Staat je auto al geparkeerd en wordt er in de buurt een controle gemeld, dan ontvang je een pushnotificatie.

ParkeeralarmParkeer je de auto, dan geef je in Parkeeralarm aan waar je precies staat op een kaart. Je krijgt hiervoor een kruis dat je op een exacte plek op de weg kunt neerzetten. Met een klok onderin geef je vervolgens aan tot hoe laat je daar precies mag staan.

AppEvent is een Nederlands-Belgische actie waarbij er iedere dag één app van een lokale ontwikkelaar gratis wordt aangeboden. Omdat de actie per dag verandert, is de kans groot dat Parkeeralarm morgen weer geld kost. Kijk goed in de App Store of een actie nog geldt, voordat je een app downloadt.

Downloaden: Parkeeralarm (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2013, 10:59
Categorie Reizen
Onderwerp parkeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.