AppEvent: BeachWeather vertelt op welk strand je moet zijn

BeachWeather is een app die het actuele weer in meer dan 3.000 badplaatsen en stranden toont. De app omvat Nederland en België, maar ook de VS en talloze andere landen.

beachweatherWordt het dit weekend lekker weer? Wie snel is, downloadt vanavond nog de gratis app BeachWeather. Dit is de tweede app die in de actie AppEvent gratis wordt weggegeven door een Nederlands/Belgische ontwikkelaar. De app laat je zien of het een mooie nazomer wordt en in welke badplaatsen je van de zon kunt genieten. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor duizenden badplaatsen in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Brazilië. Voor elke badplaats krijg je een 3-daagse weersvoorspelling voor ‘s ochtends en ‘s middags. Toen de app begin juli uitkwam hebben we ‘m al een keer besproken.

BeachWeather geeft het strandweer van meer dan 3.000 stranden en badplaatsen, met details zoals luchttemperatuur, watertemperatuur, zonsopgang- en zonsondergang, eb- en vloedtijden, windsnelheid en -richting en UV-index. Er volgen in toekomstige updates nog meer badplaatsen.

Downloaden: BeachWeather (alleen vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 20:13
Categorie Het weer
Onderwerpen vakantie, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.