ABN Amro Mobiel Bankieren 2.0: betalingen inplannen, contacten beheren met adresboek

ABN Amro Mobiel Bankieren voor de iPhone is verbeterd na update 2.0. Die zorgt ervoor dat je overboekingen van tevoren kunt inplannen (en weer terugtrekken) en laat je personen toevoegen aan het adresboek.

ABN Amro Mobiel Bankieren 2.0ABN Amro Mobiel Bankieren is vandaag voorzien van update 2.0. De app is er twee aanzienlijke functies rijker op geworden. Je kan vanaf nu in de app overboekingen van tevoren invoeren en laten uitvoeren op een aangegeven tijdstip. Daarmee kan je niet alleen uren, maar ook dagen van tevoren een betaling laten uitvoeren. Ook kun je personen en bedrijven waar je regelmatig geld naar overboekt opslaan in het adresboek van de app, zodat je de volgende keer eenvoudig de betalingspersoon kan selecteren.

Je kunt betalingspersonen (of bedrijven en instanties) wijzigen of verwijderen door in de instellingen te gaan naar de sectie ‘adresboek beheren’. Zo kan je voor het uitvoeren van een geplande overboeking, de transactie ook weer intrekken.

De geplande betalingen bereik je door op het kalendericoon te drukken. Een laatste verbetering is dat de app in versie 2.0 volgens de updateomschrijving sneller en stabieler zou moeten zijn geworden.

Downloaden: Mobiel Bankieren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 12:05
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen abn amro, financieel, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.