NUzakelijk: iPhone-app van bekende zakelijke nieuwssite gelanceerd

De website NUzakelijk heeft vanaf vandaag een app voor de iPhone. Deze laat het laatste nieuws van de website zien en biedt ook een uitgebreid overzicht van de huidige beurskoersen.

NUzakelijk iPhone appUitgever Sanoma maakt het vanaf vandaag makkelijker voor iPhone-gebruikers om de website NUzakelijk.nl te volgen met een nieuwe app. De applicatie bundelt al het nieuws van de zakensite onder verschillende categorieën, net als de app van NU.nl. Het net binnengekomen nieuws komt bovenin een tracker voorbij, terwijl een apart tabblad je uitgebreide informatie over de beurskoersen laat zien.

NUzakelijk iPhone appHet is mogelijk om vanuit de NUzakelijk-app artikelen in een favorietenlijst te zetten. Hierdoor zijn ze makkelijker terug te vinden en ook zonder internetverbinding te lezen. Heb je een artikel tussen je favorieten nog niet gelezen, dan toont het app-icoon op je beginscherm een badge om je hier aan te herinneren. Een klein nadeel: de favorietenlijst laat niet zien welke artikelen er wel en niet gelezen zijn.

NUzakelijk maakt daarnaast gebruik van de verwachte sociale functies: zo is het mogelijk om een artikel te delen via Twitter, LinkedIn, Facebook en e-mail.

Downloaden: NUzakelijk (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 10:28
Categorie Nieuws
Onderwerp sanoma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.