1Password 3 ondersteunt vanaf 1 september niet langer Dropbox

De oude versie van wachtwoorden-app 1Password ondersteunt vanaf 1 september niet langer Dropbox-synchronisatie.

1password4_master_passwordVeranderingen in de API van Dropbox zullen ervoor zorgen dat de oude wachtwoorden-app 1Password 3 vanaf 1 september niet langer zal synchroniseren met de cloud-dienst. Ontwikkelaar AgileBits is namelijk niet van plan om de inmiddels verouderde app nog bij te werken, omdat ze inmiddels verder zijn gegaan met de apart uitgebrachte app 1Password 4. Om de huidige gebruikers van de app tegemoet te komen is de nieuwste versie wel tijdelijk afgeprijsd, waardoor je hem voor €6,99 kunt downloaden.

Uiteraard hoef je niet per se 1Password 4 te kopen als je de app wil blijven gebruiken: de app zal na 1 september gewoon blijven werken, maar je moet het alleen zonder Dropbox-synchronisatie doen. Wil je graag je wachtwoorden tussen je iDevice en computer blijven synchroniseren, dan kun je ook rechtstreeks via Wi-Fi data uitwisselen. Nadeel is wel dat dit alleen door de Mac-versie van de app wordt ondersteund. De Windows-versie komt na het vervallen van Dropbox-ondersteuning zonder synchronisatiemogelijkheden te zitten.

1Password 4 is alleen beschikbaar voor iOS 6 en hoger, waardoor oudere iDevices genoodzaakt zijn om bij de oude app te blijven.

Downloaden: 1Password (€6,99, normaal €13,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2013, 18:40
Categorie Productiviteit
Onderwerp 1password

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.