Project Mono kan al .NET applicaties draaien op iPhone

In project Mono wordt gewerkt aan software om .NET client- en serverapplicaties te laten draaien op verschillende platformen, zoals Linux, Solaris, Mac OS X en Unix. Inmiddels wordt ook de iPhone ondersteund.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Dot Net op iPhone, project MonoDot Net op een iPhone? Wel als het aan Mono ligt. Mono is een project waarin de benodigde software wordt ontwikkeld om .NET client- en serverapplicaties onder Linux, Solaris, Mac OS X, Windows én Unix te laten draaien. Het wordt gesponsord door Novell en kan niet alleen .NET, maar ook Java, Python, Visual Basic .NET en andere programmeertalen aan. In de videodemonstratie hieronder is te zien dat Mono ook op de iPhone werkt. De eerste toepassing is van het bekende genre (“Hello Mono!”) met een knop om de applicatie weer af te sluiten.


Bekijk hieronder het filmpje.

Meer info: Project Mono

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2008 om 7:55
Onderwerp
Categorie
Apps

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.