Kort iPhone-nieuws: Koop alvast een GPS-kabel, Twitter doorzoeken op iPhone, Mooie webclips maken

De applicatie Hike.app is in ontwikkeling en dat is een goed moment om nu alvast een kabel te kopen om de iPhone met een GPS-ontvanger van Holux te koppelen, zo schrijft een website. Summize stelt je in staat om berichten op Twitter te doorzoeken. En met de iPhone Webclip Manager kun je mooie webclips maken voor je WordPress-blog.

SummizeEr is een nieuwe applicatie in ontwikkeling waar nog weinig over bekend is: Hike.app, die gezien de naam iets met wandelen te maken heeft. Het is daarom een goed moment om alvast een kabel te kopen om de iPhone met een Holux GPS-ontvanger te kunnen koppelen, zo schrijft een website. Verder in dit nieuwsoverzicht: Summize stelt je in staat om berichten op Twitter te doorzoeken. En met de iPhone Webclip Manager kun je mooie webclips maken voor je WordPress-blog.

GPS op de iPhone: koop nu een kabel!

We begrijpen niet goed waarom je nu alvast een pre-order moet plaatsen voor een iPhone GPS-kabel, zoals de website IGPSD aanraadt.

GPS-kabel voor iPhoneEen bedrijf met de naam Simba schijnt al een applicatie met de naam Hike.app te hebben ontwikkeld. Deze kan seriële gegevens inlezen van een GPS-ontvanger. De kabel, die naar verwachting in mei beschikbaar komt, is bedoeld om een Holux GPS-ontvanger met de iPhone te verbinden. Maar… moeten we dan niet eerst meer weten wat die applicatie zoal kan? En wat als de volgende generatie iPhone toch een interne GPS-chip heeft?

Twitter-zoekfunctie voor iPhone

De berichten op Twitter kun je niet zomaar doorzoeken: de website heeft bewust geen zoekfunctie op de website ingebouwd. Gebruikers zoeken kan evenmin, maar via de dienst Summize kan het wel. Enne… het verzoek van coolhva om eens iets over Twinkle te schrijven is genoteerd, daar gaan we binnenkort eens aandacht aan besteden. We hadden het al een keer uitgeprobeerd, maar toen duurde het laden van de tweets wel erg veel tijd om te laden. En omdat het nog niet publiek beschikbaar is (ze zijn nu bij Release Candidate 4) wilden we het nog niet meteen afkraken.

iPhone Webclip Manager

iPhone Webclip ManagerHeb je een WordPress-blog en wil je een mooie webclip-icoon voor iPhone-bezitters maken, dan is er nu de iPhone Webclip Manager. Hiermee maak je makkelijk een aangepast icoon. Het gaat hier om een plugin voor WordPress, die ook voor multi-usersites (WordPress MU) geschikt is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2008, 22:47
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.