iCloud Communications spant rechtszaak tegen Apple aan

iCloud Communications wil dat Apple stopt met de naam iCloud. Het Amerikaanse bedrijf is bang dat Apple meer publiciteit krijgt, waardoor iedereen bij iCloud aan Apple denkt en niet aan hen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

icloud vs icloudNog geen week na de aankondiging van iCloud heeft Apple z’n eerste rechtszaak aan de broek hangen. Een bedrijf met de naam iCloud Communications is niet blij met de naam van Apple’s online dienst. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de staat Arizona een rechtszaak aangespannen. Daarbij claimen ze dat het handelsmerk iCloud door Apple onterecht wordt gebruik en dat de clouddienst die Apple aanbiedt identiek is aan de diensten die iCloud Communications op de markt brengt. iCloud is al sinds 2005 actief. Ze zijn bang dat de naam iCloud voortaan geassocieerd wordt met Apple, vanwege de media-aandacht en reclame die Apple ervoor zal maken.


iCloud Communications wil dat Apple stopt met het gebruik van de naam iCloud en alle labels, drukwerk, brochures, visitekaartjes, facturen en andere materialen waarop de naam iCloud staat gedrukt, bij het bedrijf inlevert om te worden vernietigd.

iCloud Complaint

Click here to display content from Scribd.
Learn more in Scribd’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 juni 2011 om 1:02
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 61 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.