Flexii-telelens voor iPhone ‘doet’ ook groothoek

· Gonny van der Zwaag

Flexii telelens voor de iPhoneNa iPhone Wide Angle Lens ($12) is er nu alweer een extreme lens voor de iPhone: met de overdreven lange naam Apple iPhone Mobilephone Cellphone Telescope-Snap Sharpener. Maar hee, ziet deze er niet precies zo uit als de de Conice 6×18 lens die maar $15 kostte? Deze nieuwe lens is zogenaamd afgeprijsd van $25 naar $20 en is dan nog steeds duurder dan de Conice.

Met 6x optische zoom haal je objecten dichterbij, terwijl je de Flexii-lens zelf bevestigt aan de meegeleverde iPhone case. Was je toch nog van plan om zo’n doorzichtige, beschermende case te kopen dan kan de aanschaf van deze telescooplens toch een idee zijn. Je kunt het volgens de fabrikant gebruiken tijdens sportwedstrijden en concerten, voor het maken van spy-foto’s van je vreemdgaande partner of als sociaal rechercheur voor het opsporen van uitkeringsfraudeurs. De fabrikant gaat zelfs zover, door te stellen dat je deze telelens ook als groothoeklens kunt gebruiken, maar dat lijkt technisch onmogelijk. Een groothoeklens gebruik je namelijk voor het fotograferen van wijdse landschappen, een telelens voor het fotograferen van kleine details op grote afstand. Te koop bij Vavolo voor $24,95 $19,99.

Meer info: Vavolo

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.