MixMeister Scratch dj-interface voor iPhone

MixMeister gaat over een paar dagen een dj-interface voor de iPhone uitbrengen. MixMeister Scratch wordt gratis beschikbaar gesteld en werkt op alle firmwareversies. Je kunt audiotracks uit je muziekcollectie scratchen, net als op een echte draaitafel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MixMeister iPhone interfaceBright had laatst een uitpakparty van de Pacemaker, een handzaam ding met touchpad, waarmee je als dj onderweg nummers kunt mixen. Het zag er best handig uit, maar voor 620 euro kun je beter een iPhone aanschaffen. De befaamde dj-software van MixMeister (niet Duits) komt namelijk ook beschikbaar op de iPhone – en wel gratis!


MixMeister Scratch zal als freeware beschikbaar worden gesteld en maakt het mogelijk om alle tracks uit je muziekcollectie te scratchen. De interface toont een virtuele draaitafel met volumeregelaar en een aantal scratch-presets. Over een paar dagen is het tool al beschikbaar, wat erop wijst dat MixMeister geen gebruik maakt van de iPhone SDK. Je kunt je inschrijven voor een mailinglijst, waarmee je op de hoogte wordt gesteld van de lancering van MixMeister Scratch. De software werkt volgens de ontwikkelaar op alle firmware-versies. En zeg nou zelf: dat ziet er toch minstens zo cool uit als de Pacemaker?

Meer info: MixMeister (hier staat niet letterlijk dat MixMeister Scratch gratis is, maar de aankondiging staat op het tabblad ‘More Free Stuff)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2008 om 7:39
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.