Apple CEO Tim Cook vandaag via live audiostream te beluisteren

· Gonny van der Zwaag

apple-ceo-tim-cookBen je fan van Apple CEO Tim Cook en hang je bij elke presentatie aan zijn lippen, dan moet je vanavond tijd maken voor een extra fanmoment. Tim Cook gaat vandaag op de Goldman Sachs technologie- en internetconferentie een presentatie houden. Dit gaat om 12:30PM Pacific Time van start (21:30 uur Nederlandse tijd) en er zal een live audiostream te beluisteren zijn, zo meldt de Investor Relations-pagina van Apple.

Cook is al meermaals gastspreker geweest op de conferentie: in 2007, 2008 en 2010 hield hij een praatje. Wel is het deze keer voor het eerst dat hij officieel de rol van CEO heeft. Tijdens de conferentie zal Cook geen belangrijke aankondigingen doen. Wel vertelt hij soms over het reilen en zeilen van Apple. Google zal ook aanwezig zijn op het evenement, maar stuurt een lager geplaatste functionaris: Senior Vice President Chrome & Apps Sundar Pichai zal op donderdag 16 februari deelnemen aan een vraag-en-antwoordsessie.

cook_goldman_sachs_webcast

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.