Triple Dutch: Nederlandse puzzelgame voor de iPhone krijgt update

· Gonny van der Zwaag

triple dutch iconDe Nederlandse puzzelgame Triple Dutch heeft een update gekregen. Er zitten 15 nieuwe puzzels in, waardoor het totaal uitkomt op 85 puzzels die je helemaal in een Hollandse sfeer brengen. Alle clichés komen langs: molens, tulpen en kaas. Triple Dutch bestaat uit drie verschillende varianten, waarbij je windmolens laat draaien, bloembedden verplaatst en kaas naar de uitgang probeert te duwen. Bij elke game kun je de normale modus of de expert modus spelen. Bevalt de game niet, dan is er bij elke game een editor om zelf aanpassingen te doen. De 15 nieuwe puzzels zijn te vinden in het kaasspel, waarin nu ook geluidseffecten zijn toegevoegd.

puzzle triple dutchIn de game zijn drie geheimen, die je moet zien te unlocken. Je game wordt automatisch bewaard als je tussendoor iets anders wilt gaan doen. Triple Dutch is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Bas de Reuver. Via ons Facebook-account geven we twee promocodes voor deze game weg.

Downloaden: Triple Dutch (€0,79)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.