Fruit Ninja krijgt update met nieuwe zwaarden

Fruit Ninja en Fruit Ninja HD hebben een update gekregen, met nieuwe zwaarden. Je kunt ze unlocken door bepaalde achievements te halen.

fruit ninjaFruit Ninja heeft een update gekregen met nieuwe Dojo-zwaarden, die je gaandeweg kunt unlocken. De vijf stuks zijn Shadow Blade, Pixel Blade, Bamboo Shoot Blade, Party Time Blade en Piano Blade. De vereisten om ze te unlocken zijn bij elke blade verschillend: van 175 punten scoren in Zen Mode, tot 50 combo’s maken in Classic Mode. Echt nieuwe functionaliteit is daarmee niet toegevoegd aan de game, maar het is een leuke bijkomstigheid. Ook heeft ontwikkelaar Halfbrick besloten om de wekelijkse leaderboard die al in Arcade Mode beschikbaar was, uit te breiden naar de Classic en Zen Mode. Alledrie kun je ze bekijken door aan het einde van een game te tikken op de pijlen onder het statistiekenvenster.

Een derde vernieuwing in Fruit Ninja 1.6 is ondersteuning voor fast app switching, zodat je na een telefoontje weer snel terug kunt naar de game. Het aantal Game Center-achievements is inmiddels opgelopen naar 30. Alle genoemde wijzigingen gelden overigens niet alleen voor de iPhone-versie van Fruit Ninja, maar ook voor de iPad-versie.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2011, 15:08
Categorie Games
Onderwerpen game, ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.