Nieuw racespel: Black Mamba Racer (App Store)

(Laatst bijgewerkt: ) · Ramy Mobarak

Black Mamba RacerEr is vandaag een nieuw racespel in de App Store verschenen: Black Mamba Racer. In tegenstelling tot de meeste racespellen in de App Store is Black Mamba Racer een zogenaamde top-down racer, waarbij je de game van bovenaf ziet. De graphics zien er matig uit, maar volgens TouchArcade is het spel leuker dan dat het eruit ziet. De bedoeling is om de ‘Black Mamba’ te verslaan. Deze vijand versla je niet zomaar – je zult namelijk eerst 25 missies moeten volbrengen. In totaal zijn er 9 verschillende banen.

De besturing van het spel gaat niet via de accelerometer, maar via ‘knopjes’ op het touchscreen. Er zijn drie knopjes: een om gas te geven, een om naar links te sturen en een om naar rechts te sturen. Het beeld draait niet met de auto mee, dus wanneer je naar beneden (naar jou toe) rijdt, moet je er rekening mee houden dat wanneer de auto voor jou naar rechts moet, hij eigenlijk naar links gaat.

De wanden mag je ook niet te vaak raken, want dan gaat je auto kapot. Upgrades en dergelijke kun je niet kopen, en ook het pimpen van je auto zit er niet in.

Black Mamba Racer is via de App Store te downloaden voor een prijs van €2,99. Black Mamba Racer.

Via: TouchArcade

Tipgever: Raoul

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Ramy Mobarak (1992) zit op dit moment in het examenjaar van de HAVO, met als doel hierna HBO te gaan doen. Daar is hij van plan een computer- en/of internet-gerelateerde studie te volgen, zoals communicatie en multimedia design. Ramy was eerder initiatiefnemer en oprichter van iPhoned.nl, maar is na verkoop van die website op het aanbod ingegaan om voor iPhoneclub.nl te schrijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.