Preview: Missile Marines, eerste 3D-game van Makayama

Missile Marines is de eerste 3D-game van de Nederlandse ontwikkelaar Makayama, dat via de App Store uitkomt. In het spel ben je een marinier die in een hinderlaag is gelopen en terug probeert te keren naar de basis.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

missile marines
De Nederlandse ontwikkelaar Makayama is van plan om de komende tijd een hoop nieuwe iPhone-applicaties uit te brengen. Makayama ken je wellicht nog wel uit de tijd vóór de App Store: toen brachten ze al een aantal handige applicaties uit, waarvan er op dit moment twee in de App Store verkrijgbaar zijn: PhotoDial en VoiceDial. Bij de nieuwe applicaties die eraan komen zit ook een serieuze 3D-game: Missile Marines. De game komt naar verwachting in november beschikbaar voor de iPhone en is gemaakt met de Unity SDK.

In Missile Marines ben je een Amerikaanse marinier, die als enige is overgebleven nadat zijn peleton in een hinderlaag is gelopen. Met je pickup-truck rijd je rond in vijandelijke steden, op zoek naar bruikbare spullen. Je doel: overleven en veilig naar je basis terugkeren. Onderweg probeer je spullen buit te maken die anderen hebben achtergelaten, zoals wapens, brandstof, munitie, ‘health packs’ en raketten. Sommige wapens, zoals de Tow-missiles, worden streng bewaakt door vijandige strijders met UZI’s. Op straat patrouilleren de ‘bad guys’ met Hummers en pickups, waarmee ze je van de weg proberen te rijden. Als je een raket gevonden hebt, vuur je die af op de gebouwen waar de tegenstanders zich verschuilen.

missile marines   missile marines

Het spel heeft 6 levels, telkens in een andere stad, die steeds moeilijker worden en waar elke keer nieuwe en spectaculairdere wapens en hulpmiddelen te vinden zijn. Zoals nachtkijkers, brandbommen, mijnen en laserguns.

De eerste screenshots van de game zien er veelbelovend uit en het spelidee met missies, wapens en vijanden klinkt als een beproefd recept voor succes. Missile Marines is naar verwachting eind november/begin december beschikbaar voor €2,99 in de App Store. Een demo voor Mac en PC is nu al te spelen op www.missilemarines.com.

missile marines   missile marines   missile marines

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:49
Categorie Games
Onderwerpen game, makayama, missile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.