Need For Speed Undercover uitgesteld, Payback wel bijna klaar

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

PaybackEr wordt reikhalzend naar uitgekeken: EA’s mobiele game Need For Speed Undercover. Dat heeft ermee te maken dat de game “as polished as possible” moet worden voordat de release uitkomt. Need For Speed is een belangrijke titel voor EA Mobile, zodat het wel te begrijpen is dat ze het in één keer goed willen doen. Door het uitstel komt de mobiele versie van Need For Speed pas vier maanden na de lancering voor consoles aan de beurt.

Gelukkig zijn er ook games waarbij het wel voor de wind gaat. Apex Designs legt de laatste hand aan de Grand Theft-achtige game Payback. De plannen zijn om de game op 15 januari wereldwijd te lanceren. Op de website van de ontwikkelaar is gedetailleerde informatie te vinden over de status van het project. Payback werd origineel in 2001 uitgebracht voor de Amiga, won vele prijzen en werd verschillende keren Game of the Year. Daarna volgden versies voor Mac, Intent en GBA.

In 2006 kwam er een versie met belangrijke verbeteringen voor de GP2X-handheld. De iPhone- en iPod touch-versie is op deze GP2X-versie gebaseerd en heeft als nieuwe opties: een automatische opslagfunctie, vernieuwde controls en andere verbeteringen van de gameplay.

Via: Slide To Play en Touch Arcade
Tipgevers: Appeltjesfris (Need For Speed) en James (Payback)

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!