Glu Games brengt nieuwe racegame Indestructibles uit

·

indestructible iphoneReviewers noemen het al “Call of Duty, maar dan met auto’s”. Indestructible is de nieuwste racegame van Glu Games, die zich afspeelt in een apocalyptische wereld. Het doel is om te racen alsof je leven er vanaf hangt. Je kruipt daarbij achter het stuur van allerlei opgevoerde auto’s, die voorzien zijn van wapens en custom-functies. Incredibles heeft drie multiplayer-varianten: Capture the Flag, Death Match en Recover the Charge.

Glu heeft gezorgd voor een Game Center-koppeling waar je scores van jezelf en vrienden terugvindt. Er is ook al gezorgd voor ondersteuning van de iPhone 5. De race vindt plaats in drie verschillende arena’s en drie verschillende leagues.

glu indestructiblesJe hebt de keuze uit duizenden combinaties om de raceauto naar eigen smaak aan te passen en er zijn 19 skills die je tijdens het racen moet leren. Indestructibles werkt via een bekend recept: de game is helemaal gratis, maar wil je lekker opschieten in de game, dan moet je virtuele muntjes en bakken goud kopen.

Indestructible is universeel, dus ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: Indestructible (gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

3 reacties

 1. door Nicky

  Ik heb de game even gespeeld, maar het mag het predikaat racegame niet echt dragen is mijn mening.
  Je rijdt in een arena om daar je tegenstanders af te schieten, waarbij je idd “racet”, maar de nadruk ligt toch echt op het afschieten van je tegenstanders.
  Bij mij is de game er dus snel weer afgeraced ;)

  Beantwoorden Quote

 2. door Undutchable

  Het spel loopt ook regelmatig vast door het ontbreken van een netwerk verbinding. Ik wil gewoon kunnen spelen zonder netwerkverbinding.

  Beantwoorden Quote

 3. door Martijnie

  Jee wat een kopie van Death Rally zeg…

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.