Glu Games brengt nieuwe racegame Indestructibles uit

· Gonny van der Zwaag

indestructible iphoneReviewers noemen het al “Call of Duty, maar dan met auto’s”. Indestructible is de nieuwste racegame van Glu Games, die zich afspeelt in een apocalyptische wereld. Het doel is om te racen alsof je leven er vanaf hangt. Je kruipt daarbij achter het stuur van allerlei opgevoerde auto’s, die voorzien zijn van wapens en custom-functies. Incredibles heeft drie multiplayer-varianten: Capture the Flag, Death Match en Recover the Charge.

Glu heeft gezorgd voor een Game Center-koppeling waar je scores van jezelf en vrienden terugvindt. Er is ook al gezorgd voor ondersteuning van de iPhone 5. De race vindt plaats in drie verschillende arena’s en drie verschillende leagues.

glu indestructiblesJe hebt de keuze uit duizenden combinaties om de raceauto naar eigen smaak aan te passen en er zijn 19 skills die je tijdens het racen moet leren. Indestructibles werkt via een bekend recept: de game is helemaal gratis, maar wil je lekker opschieten in de game, dan moet je virtuele muntjes en bakken goud kopen.

Indestructible is universeel, dus ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: Indestructible (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.