Calendar Paste voor iPhone: snel afspraken plannen met sjablonen

·

calendarpasteCalendar Paste is een nieuwe app van Christian Tietze. De app verscheen afgelopen week in de App Store en biedt handige functies voor mensen die vaak soortgelijke afspraken moeten inplannen. Je kunt templates maken voor de agenda-apps op je iPhone. Vooraf stel je een titel, locatie en tijdsduur in en als het tijd is om een afspraak te plannen, dan hoef je alleen nog maar uit de lijst te kiezen. Handig voor vaste afspraken met de tandarts, kapper, vergaderingen, sportschool en andere terugkerende bezigheden.

Of je er productiever van wordt hangt vooral af van de manier waarop je afspraken plant en hoe je dagritme eruit ziet. Bij Calendar Paste kan iedereen wel wat voorbeelden verzinnen van afspraken die je vaak maakt. Voor €0,89 kun je een hoop tijd besparen door niet steeds dezelfde gegevens te hoeven invoeren, vooral bij gebeurtenissen die niet altijd op hetzelfde tijdstip op de dag plaatsvinden.

Downloaden: Calendar Paste (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

4 reacties

 1. door TiEZ

  Bedankt voor deze tip, ik ga m uitproberen

  Beantwoorden Quote

 2. door Mohammed

  Goeie app… had daar altijd een hekel aan om alles opnieuw in te vullen.

  Beantwoorden Quote

 3. door Rednose

  In bv WeekCal zit dit er al ingebakken.

  Beantwoorden Quote

 4. Idd, in Week Calendar zit dat er al in. En bij de makers van Fantastical heb ik het ook al doorgegeven en heb al doorgekregen dat die functie er nog in gaat komen.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.