Apple CEO Tim Cook vandaag via live audiostream te beluisteren

·

apple-ceo-tim-cookBen je fan van Apple CEO Tim Cook en hang je bij elke presentatie aan zijn lippen, dan moet je vanavond tijd maken voor een extra fanmoment. Tim Cook gaat vandaag op de Goldman Sachs technologie- en internetconferentie een presentatie houden. Dit gaat om 12:30PM Pacific Time van start (21:30 uur Nederlandse tijd) en er zal een live audiostream te beluisteren zijn, zo meldt de Investor Relations-pagina van Apple.

Cook is al meermaals gastspreker geweest op de conferentie: in 2007, 2008 en 2010 hield hij een praatje. Wel is het deze keer voor het eerst dat hij officieel de rol van CEO heeft. Tijdens de conferentie zal Cook geen belangrijke aankondigingen doen. Wel vertelt hij soms over het reilen en zeilen van Apple. Google zal ook aanwezig zijn op het evenement, maar stuurt een lager geplaatste functionaris: Senior Vice President Chrome & Apps Sundar Pichai zal op donderdag 16 februari deelnemen aan een vraag-en-antwoordsessie.

cook_goldman_sachs_webcast

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

4 reacties

 1. door lars

  Ik dacht dat Goldman Sachs de bad Guy was?

 2. door sally

  Een fanmoment, wat is dat voor woord?
  Zijn er echt mensen die speciaal gaan luisteren naar een praatje van een algemeen directeur (ook wel hip CEO genoemd) en dat een fanmoment noemen?

 3. door Michel

  Origineel geplaatst door lars
  Ik dacht dat Goldman Sachs de bad Guy was?

  zijn ze ook. zie Tegenlicht uitzending van gisterenavond.(online)

 4. door Bubbly

  Origineel geplaatst door sally
  Een fanmoment, wat is dat voor woord?

  Een moment in het bijzonder geschikt voor fans.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.