8-Bit Bumper Case: aparte blokjescase voor de iPhone 4 en 4S

· Gonny van der Zwaag

8-bit-bumper-big-pixel-iphone-caseInspiratie voor nieuwe iPhone-cases hoef je soms niet ver te zoeken: 8-bit pixelkunst zagen we al eens bij MacBook-hoezen. Nu is er ook een iPhone-variant met de naam 8-Bit Bumper Case. Zoals de naam al aangeeft beschermt deze case alleen de rand rondom je iPhone, niet het glas aan de voor- en achterkant.

Pluspunt is ook dat je iPhone er nauwelijks dikker van wordt. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar, in diverse kleuren. Je krijgt er een Apple-logo in pixelstijl bij, die je over het appeltje kunt plakken. De bumpercases zijn te koop bij Big Big Pixel voor 25 dollar per stuk.

8bit_bumper

Dezelfde fabrikant maakt ook grappige stylussen in de vorm van een cursorpijl of handje, die je hieronder ziet. Ze zijn te gebruiken op touchscreens en hebben een magneet aan de achterkant, zodat je ze kunt vastplakken aan de Smart Cover of aan de koelkast. Handig als je ooit je iPad weg gaat doen en nog een koelkastmagneetje kunt gebruiken. De Big Big Cursor kost $12,99 per stuk.

Meer info: Big Big Pixel

big-big-cursor

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.