8-Bit Bumper Case: aparte blokjescase voor de iPhone 4 en 4S

28 april 2012, 22:44 · Gonny van der Zwaag

8-bit-bumper-big-pixel-iphone-caseInspiratie voor nieuwe iPhone-cases hoef je soms niet ver te zoeken: 8-bit pixelkunst zagen we al eens bij MacBook-hoezen. Nu is er ook een iPhone-variant met de naam 8-Bit Bumper Case. Zoals de naam al aangeeft beschermt deze case alleen de rand rondom je iPhone, niet het glas aan de voor- en achterkant.

Pluspunt is ook dat je iPhone er nauwelijks dikker van wordt. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar, in diverse kleuren. Je krijgt er een Apple-logo in pixelstijl bij, die je over het appeltje kunt plakken. De bumpercases zijn te koop bij Big Big Pixel voor 25 dollar per stuk.

8bit_bumper

Dezelfde fabrikant maakt ook grappige stylussen in de vorm van een cursorpijl of handje, die je hieronder ziet. Ze zijn te gebruiken op touchscreens en hebben een magneet aan de achterkant, zodat je ze kunt vastplakken aan de Smart Cover of aan de koelkast. Handig als je ooit je iPad weg gaat doen en nog een koelkastmagneetje kunt gebruiken. De Big Big Cursor kost $12,99 per stuk.

Meer info: Big Big Pixel

big-big-cursor

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Bas
  2 years

  De Big Big Cursor is wel van brakke kwaliteit, scheurt snel los van ‘t witte.

  Antwoord Quote

 • dmr
  2 years

  Hoe lelijk wil je je iphone nog hebben

  Antwoord Quote

 • rrrocky
  2 years

  8 bit?

  Antwoord Quote

 • Westbaas
  2 years

  Allemaal heel leuk, maar ze verzenden niet naar Nederland…

  Antwoord Quote

 • Justin koopmans
  2 years

  Westbaas is blijkbaar niet zo baas in lezen “free worldwide shipping”

  Antwoord Quote

Comments are closed.