Horizon Go-app ondersteunt voortaan Replay TV

Replay TV werkt nu ook in de Horizon Go-app. Hierdoor kun je programma's van de afgelopen week terugkijken - mits je een Horizon-mediabox in huis hebt staan.

Horizon Replay TVZiggo-abonnees met een Horizon-mediabox hebben voortaan vanuit de Horizon-app toegang tot oude tv-programma’s. Met behulp van Replay TV kijk je naar tv-programma’s van de afgelopen zeven dagen, via een verbonden Horizon-box. Je hoeft voor Replay TV niet extra te betalen.


Replay TV biedt op het moment toegang tot ongeveer tachtig procent van alle tv-programma’s. De functie werkt met in totaal zestig televisiezenders. Bij 32 zenders kijk je programma’s terug in HD, bij de rest kun je SD-opnames bekijken. Programma’s zijn direct na de uitzending terug te kijken.

Ziggo TV Replay 0 Ziggo TV Replay 1

Replay TV is bij Ziggo al langer beschikbaar, maar de functie werkt vanaf vandaag ook in de Horizon-app voor iPhone en iPad. Je moet echter wel een Horizon-mediabox in huis hebben om hier gebruik van te maken. Deze mediabox hoeft overigens niet aangesloten te worden: bij onze tests werkte de Replay TV-functie, terwijl de Horizon-box nog ergens in een doos lag. Heb je enkel een smartcard of een oude settopbox geregistreerd bij Ziggo? Dan heb je geen toegang tot de Replay TV-functionaliteit.

Ziggo TV Replay 2

Overigens kun je niet bij alle programma’s vrij navigeren door de tijdlijn. Sommige programma’s moet je vanaf het begin kijken, zonder de mogelijkheid om bijvoorbeeld vooruit te spoelen.

UPC- en Ziggo-apps

Sinds de fusie van Ziggo en UPC, kunnen alle abonnees gebruikmaken van de Horizon Go-app om televisie te kijken op een iPhone, iPad en iPod touch. Deze app was al langer vaste kost voor UPC-abonnees. Klanten bij Ziggo hadden met Ziggo TV een compleet andere app, maar deze gaat ermee stoppen. Vanaf 1 oktober wordt Ziggo TV uit de App Store gehaald en moet je overstappen op Horizon Go.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 augustus 2015 om 15:49
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.