Horizon Replay TV

Horizon Go-app ondersteunt voortaan Replay TV

Replay TV werkt nu ook in de Horizon Go-app. Hierdoor kun je programma's van de afgelopen week terugkijken - mits je een Horizon-mediabox in huis hebt staan.

Horizon Replay TVZiggo-abonnees met een Horizon-mediabox hebben voortaan vanuit de Horizon-app toegang tot oude tv-programma’s. Met behulp van Replay TV kijk je naar tv-programma’s van de afgelopen zeven dagen, via een verbonden Horizon-box. Je hoeft voor Replay TV niet extra te betalen.

Replay TV biedt op het moment toegang tot ongeveer tachtig procent van alle tv-programma’s. De functie werkt met in totaal zestig televisiezenders. Bij 32 zenders kijk je programma’s terug in HD, bij de rest kun je SD-opnames bekijken. Programma’s zijn direct na de uitzending terug te kijken.

Ziggo TV Replay 0 Ziggo TV Replay 1

Replay TV is bij Ziggo al langer beschikbaar, maar de functie werkt vanaf vandaag ook in de Horizon-app voor iPhone en iPad. Je moet echter wel een Horizon-mediabox in huis hebben om hier gebruik van te maken. Deze mediabox hoeft overigens niet aangesloten te worden: bij onze tests werkte de Replay TV-functie, terwijl de Horizon-box nog ergens in een doos lag. Heb je enkel een smartcard of een oude settopbox geregistreerd bij Ziggo? Dan heb je geen toegang tot de Replay TV-functionaliteit.

Ziggo TV Replay 2

Overigens kun je niet bij alle programma’s vrij navigeren door de tijdlijn. Sommige programma’s moet je vanaf het begin kijken, zonder de mogelijkheid om bijvoorbeeld vooruit te spoelen.

UPC- en Ziggo-apps

Sinds de fusie van Ziggo en UPC, kunnen alle abonnees gebruikmaken van de Horizon Go-app om televisie te kijken op een iPhone, iPad en iPod touch. Deze app was al langer vaste kost voor UPC-abonnees. Klanten bij Ziggo hadden met Ziggo TV een compleet andere app, maar deze gaat ermee stoppen. Vanaf 1 oktober wordt Ziggo TV uit de App Store gehaald en moet je overstappen op Horizon Go.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2015, 15:49
Categorie Apps
Onderwerpen horizon, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.