Zes nieuwe Apple-patenten: nieuwe iPhone-dock?

Het Amerikaanse patentbureau heeft zes nieuwe patenten van Apple gepubliceerd, die betrekking hebben op verschillende producten. Voor de iPhone en iPod touch is er een patent voor een nieuwe dock.

iphone dock patentOp 5 augustus heeft het US Patent & Trademark Office zes patenten van Apple gepubliceerd, die betrekking hebben op spraaksynthese, nekkoorden, Macbooks, achtergrondverlichting voor notebooks en een methode voor het versterken van signalen. Het zesde patent is meteen ook het meest interessant voor iPhone-bezitters: Apple heeft patent aangevraagd op een soort dock waarmee je de iPhone of iPod touch op een bureau kunt plaatsen.


SwitcheasyDe bureauhouder van Apple lijkt op het accessoire dat Switcheasy bij z’n beschermhoesjes levert, maar dat je ook in de verpakking van de iPod touch vindt. Aan de zijkant kun je een usb-kabel inprikken. Het patent was oorspronkelijk ingediend in september 2007 en noemt als uitvinders Christopher David Prest (San Francisco, CA) en Eugene Antony Whang (San Francisco, CA).

Hiernaast een foto van de bureauhouder die je bij Switcheasy krijgt. Die zit ook bij de Rebel Case die we laatste hebben gereviewd.

Meer info: patent
Alle patenten: MacNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.