Sobro Smart Side Table met verlichting

Met dit slimme nachtkastje heb je altijd een koel drankje binnen handbereik

Ligt jouw nachtkastje ook altijd vol met al je oplaadkabels? Sobro Design komt met een oplossing: de Sobro Smart Side Table. Een bijzettafeltje met allerlei technische snufjes om je leven makkelijker te maken. En nog een voordeel: je hebt altijd koud water bij je bed.

Sobro Smart Side Table

Waarschijnlijk klinkt het je wel bekend in de oren: al die kabels en andere troep op je nachtkastje en dan ligt het ook nog eens allemaal door elkaar. Daar heeft Sobro Design een oplossing voor. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van de Sobro Smart Side Table. Het is niet zomaar een nachtkastje of bijzettafeltje. Er zitten allerlei snufjes in die hem het perfecte nachtkastje maken voor naast je bed.

Sobro Smart Side table

Draadloos opladen, USB-poorten en meer
Op de bovenkant zit een plaatje waar twee iPhones draadloos opgeladen kunnen worden. Daarnaast heeft hij ook nog eens vier USB-poorten aan de zijkant waarmee je apparaten zoals je Apple Watch of iPad kunt opladen. Maar daar houdt het nog niet bij op. Er zitten ook Bluetooth-speakers in en aan de onder- en achterkant zijn ledstrips te vinden die zorgen voor de verlichting.

Sobro Smart Side Table met verlichting

Gekoelde lade
De meest bijzondere feature van het tafeltje is misschien nog wel dat één van de twee lades die erin zit gekoeld is (ja echt!). Op deze manier heb je altijd fris water naast je bed staan. Naast alle fancy features is er overigens ook nog genoeg ruimte om bijvoorbeeld gewoon je boek of bril kwijt te kunnen.

Sobro Smart Side Table gekoelde drankjes

Crowdfund-actie
Sobro Design is op dit moment bezig met een crowdfund-actie om genoeg geld op te halen om het tafeltje daadwerkelijk te gaan produceren. Op dit moment verwacht het bedrijf dat de Sobro Smart Side Table rond oktober verstuurd kan worden. Op dit moment kun je $299 (ongeveer €245) inleggen en dan ben jij in oktober misschien wel een van de eersten die naast de Sobro Smart Table wakker wordt.

Sobro Smart Side Table gekoeld water

Sobro is daarnaast bezig met het ontwikkelen van een app die je slaap zou moeten verbeteren. Wil je nu al je slaap bijhouden met een app, check dan ons overzicht van de beste slaapapps dat wij hebben gemaakt.

Sobro Smart Side Table specs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2018, 16:15
Bron Bron iMore
Categorie Accessoires
Onderwerpen crowdfunding, slapen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.