Witte iPhone 4 vanaf woensdag 27 april in Nederland bij BelCompany

De witte iPhone 4 is vanaf woensdag 27 april 2011 in Nederland te koop, via BelCompany. De witte iPhone 4 zal eerst met een abonnement van T-Mobile te koop zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 witBelCompany gaat vanaf 27 april de witte iPhone 4 verkopen. Dit is informatie die intern binnen BelCompany is gecommuniceerd, maar nog niet naar buiten mag worden gebracht. De witte variant zal voorlopig alleen leverbaar zijn met een abonnement van T-Mobile. De eerste levering zal bestaan uit een beperkt aantal toestellen met een capaciteit van 16 en 32 GB. Na deze eerste levering volgt een levertijd van 4 tot 5 weken.


We ontvingen deze informatie via een anonieme tip van iemand die bij BelCompany werkt. Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar andere mensen die bij BelCompany werken die de informatie konden bevestigen. Dat bleek het geval: ook zij geven aan dat een interne memo is rondgestuurd, waarin de datum van 27 april voor de witte iPhone 4 wordt genoemd. We gaan er overigens vanuit dat BelCompany niet het enige verkooppunt wordt, maar dat diverse andere telecomwinkels (zoals The Phone House) en T-Mobile zelf de witte iPhone ook gaan verkopen.

Update: 9to5mac nam ons nieuwtje over, maar wist ook nog een extra spyshot te onderscheppen:

Deze afbeelding is op verzoek van de maker weggehaald.

Zitten we nog wel te wachten op een witte iPhone 4? We zijn benieuwd wat jullie daarop te zeggen hebben!


Directe link voor onze app-gebruikers

Reacties: 71 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.