Withings geeft gratis slaapsensor aan ontevreden gebruikers

Withings geeft gratis een slaapsensor weg ter waarde van 130 euro, om excuses aan te bieden voor de gebrekkige Withings Aura.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Withings AuraHeb je eerder dit jaar een Withings Aura gekocht? Dan krijg je van de makers binnenkort een tweede slaapsensor cadeau. Op deze manier wil Withings excuses maken. Veel gebruikers van de Withings Aura zijn ontevreden, omdat het slaapaccessoire niet aan de verwachtingen voldeed.

De Withings Aura houdt bij hoe je slaapt, maar doet dit zonder armbanden of andere accessoires voor aan je lichaam. In plaats daarvan maak je gebruik van een speciaal matje voor onder je matras en een sensor die geluidsvervuiling en kamertemperatuur in de gaten houdt. We schreven in januari over de introductie van de Withings Aura.

In een e-mail aan vroege kopers van de Aura zegt Withings-CEO Cedric Hutchings het volgende:

De Withings Aura is een ambitieus product waar onze ontwikkelteams maandenlang aan hebben gewerkt. Het apparaat gebruikt fysiologische sensoren om je slaap bij te houden en te verbeteren. We geven echter toe dat we de Aura te snel op de markt hebben gebracht, en dat problemen en missende functies een frustratiepunt zijn geweest.

Ik wil graag mijn excuses aanbieden en de gelegenheid aangrijpen om duidelijk te maken dat we de Withings Aura willen verbeteren. We’ve werkt er hard aan om het product beter te maken en automatische software-updates uit te brengen. We blijven hiermee bezig en hebben veel verbeteringen gepland voor de komende weken en maanden.

In de tekst wordt ook een nieuwe slaapsensor beschreven, waarmee je een tweepersoonsbed met de Withings Aura in de gaten kunt houden. Hierdoor heb je slaapinformatie over zowel jou als je partner. Om de getroffen, vroege gebruikers te compenseren, krijgen zij deze slaapsensor cadeau. Deze gaat later in de winkel 129 euro kosten.

De gratis sensor wordt verstuurd naar iedereen die een Withings Aura heeft geïnstalleerd voor 20 november 2014. Deze kopers krijgen de komende weken een e-mail toegestuurd, met daarin een code waarmee ze de sensor gratis kunnen bestellen. Deze code is twee weken geldig. Er worden ook geen verzendkosten gerekend voor de gratis sensor. Verdere informatie over de actie staan op de supportsite van Withings.

Bedankt voor de tip, Ronald!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2014, 18:14
Categorie Accessoires
Onderwerp withings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.