WiFlux: draadloze iPhone-oplader ter grootte van een creditcard

De WiFlux is een inductielader waarmee je de iPhone draadloos oplaadt. Bijzonder is dat de WiFlux niet groter dan een creditcard is.

WiFluxDat iPhone-opladers vrij compact kunnen zijn bewees de iPhone Charge Card afgelopen jaar al, maar de WiFlux wil nog een stapje verder gaan. Dit apparaatje is even groot als een creditcard en bevat een inductielader. Deze maakt het mogelijk om je iPhone draadloos op te laden. Je hoeft alleen de bijbehorende ontvanger te steken in de aansluitpoort voor je iPhone, waarna je de smartphone en het kleine oplaadstation op elkaar legt.

Door het compacte formaat van de WiFlux is het apparaatje een handige oplader voor onderweg. Een ingebouwde 850mAh-accu kan je iPhone voor een deel opladen zonder dat er een kabel aan te pas komt. Thuis kun je op het pasje een mini-usb-kabel aansluiten om de iPhone zonder batterij van stroom te voorzien.

De makers zamelen via Indiegogo geld in om de WiFlux te produceren en het project lijkt zich nog in een aardig vroege fase te bevinden. Naast een enkele afbeelding en een kort teaserfilmpje kunnen ze nog maar weinig van de paslader laten zien. De eerste donateurs kunnen op zijn vroegst ook pas in janurari 2014 de WiFlux verwachten. Een donatie van minstens 35 dollar verzekert je van een WiFlux.

https://www.youtube.com/watch?v=ItC2_g-WKy0

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2013, 11:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.